FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50
Search
Close this search box.

Ενυδατικό Mist προσώπου: 5 μοναδικά οφέλη

Ενυδατικό Mist προσώπου: 5 μοναδικά οφέλη

Το ενυδατικό mist προσώπου θα γίνει αδιαμφισβήτητα το πιο ευχάριστο και απαραίτητο beauty item που θα προσθέσεις στη συλλογή ομορφιάς σου. Θα γίνει το αγαπημένο σου όχι μόνο για έναν ή δύο, αλλά για 5 σημαντικούς λόγους. Ιδίως το ενυδατικό mist προσώπου, “The Mist”, της Kyklos Cosmetics by Elena Lenou, που αποτελεί μια εξαιρετική skin friendly επιλογή για το πρόσωπο αλλά και τον λαιμό σου.

Ενυδατικό mist προσώπου: Tα μοναδικά οφέλη του

Ίσως να αναρωτιέσαι… Τι είναι ακριβώς το Face Mist; Ποια είναι η χρησιμότητα του γνωστού μας σπρέι προσώπου και γιατί είναι τόσο ευεργετικό για το δέρμα μας; Ποιες είναι αλήθεια οι ιδιότητές του που έχουν πολύτιμη δράση στην επιδερμίδα μας; Πώς να το χρησιμοποιείς για να επωφεληθείς των θαυματουργών του συστατικών; Είναι όντως απαραίτητο; Εδώ θα βρεις απαντήσεις για κάθε σου ερώτημα.

Το ενυδατικό mist προσώπου αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά και easy to use προϊόντα περιποίησης που μπορείς να εμπιστευθείς με κλειστά μάτια. Χάρις στις δράσεις και τα φυσικά συστατικά του θα το εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου και θα το έχεις παντού μαζί σου για να το χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Σού προσφέρει φρεσκάδα, την τόσο αναγκαία ενυδάτωση (ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου και του λαιμού) και δημιουργεί έναν προστατευτικό φραγμό στο δέρμα σου απέναντι στους εξωτερικούς κινδύνους. Με λίγους μόνο ψεκασμούς θα αισθανθείς τη διαφορά, καθώς το ενυδατικό mist προσώπου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κι αποτελεματικά προϊόντα στον κόσμο της ομορφιάς.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πέντε λόγους για τους οποίους το The Mist, δηλαδή το ενυδατικό face mist θα σε βοηθήσει να έχεις μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Γιατί λοιπόν το facial mist σού είναι απαραίτητο; Ξεκινάμε….

Το ενυδατικό mist προσώπου βάζει στο προσκήνιο την περιποίησή σου.

Ενυδατικό Mist προσώπου: 5 μοναδικά οφέλη
Ενυδατικό Mist προσώπου: 5 μοναδικά οφέλη για σένα που φροντίζεις τον εαυτό σου.

1. Ανάλαφρο αλλά και σαγηνευτικό άρωμα

Το fruit apple water που περιέχει σε συνδυασμό με την οργανική αλόη βέρα και τα υπόλοιπα ευεργατικά φυσικά συστατικά, έχουν δημιουργήσει ένα ανάλαφρο, διακριτικό άρωμα που γοητεύει. Δοκίμασέ το. Θα το λατρέψεις και θα σου φτιάξει και το mood!

2. Πολυτέλεια on the go!

Δεν είναι μόνο η luxury συσκευασία και το design του που σου δίνουν την αίσθηση πολυτέλειας που αναζητάς. Είναι και τα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά του αλλά και η ιδιαίτερη σύστασή του που σου προσφέρουν την εμπειρία πολυτελούς περιποίησης. Έχοντας το The Mist της Kyklos, έχεις πάντοτε μαζί σου, στην τσάντα σου, ένα beauty item, που αναβαθμίζει στη στιγμή την προσωπική σου περιποίηση. Η μεγαλοπρέπεια της φύσης και του skincare, σε ένα όμορφο γυάλινο μπουκαλάκι που θα έχεις μαζί σου κάθε στιγμή.

3. Βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα

Ένα από τα κυριότερα οφέλη του face mist της Kyklos είναι σαφώς η ενυδάτωση. Το mist προσώπου έχει σχεδιαστεί για να συγκροτεί το νερό και την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα μας. Τα εμπλουτισμένα ενεργά συστατικά, εκχυλίσματα και βότανα που διαθέτει σε συνεργασία με τα φυσικά υλικά και δραστικά σού χαρίζουν αβίαστα φρεσκάδα και ενυδάτωση σε πρόσωπο και λαιμό.

Συγκεκριμένα, μόνο η αλόη βέρα, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, ενώ έχει ταυτόχρονα καταπραϋντικές ιδιότητες κι επουλωτική δράση.

4. Προστασία από κινδύνους

Το ενυδατικό mist προσώπου είναι παράλληλα και προστατευτικό facial mist. Παρέχει ένα προστατευτικό φιλμ που θωρακίζει την επιδερμίδα σου κατά την διάρκεια της ημέρας, από ρύπους και άλλους επικύνδυνους εξωτερικούς για το δέρμα παράγοντες. Εφαρμόζοντάς το, το δέρμα σου απειλείται λιγότερο και “ζει” περισσότερο.

5. Τόνωση και λάμψη

Πέραν της αναζωογόνησης και της ενυδάτωσης το mist προσώπου και λαιμού είναι αυτό που θα συμβάλλει στην τόνωση της επιδερμίδας σου. Ψιτ Ψιτ και το δέρμα, είναι αμέσως πιο τονωμένο, ξεκούραστο, λαμπερό και λείο.

Ενυδατικό Mist προσώπου: 5 μοναδικά οφέλη
To ενυδατικό mist προσώπου θα γίνει το must-have face mist σου για όλη τη χρονιά αλλά και όλη την ημέρα!

Πότε και πώς να το χρησιμοποιήσεις;

Όταν νιώσεις την ανάγκη για δροσιά κι αναζωογόνηση. Όταν αισθάνεσαι πως το δέρμα σου σε “τραβάει” και είναι ξηρό. ‘Οταν τελειώνεις τη πρωινή ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σου. Όταν θέλεις να τονωθείς στη στιγμή. Όταν είσαι πολλές ώρες έξω κι αναζητάς άμεση φρεσκάδα… Τότε είναι η ιδανική στιγμή να το χρησιμοποιήσεις.

Πώς; Κλείσε τα μάτια και ψέκασε στο πρόσωπο και στον λαιμό σου. Το ενυδατικό mist προσώπου, εξαιρετική επιλογή για όλο τον χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι, φθινόπωρο και άνοιξη, σε βοηθά να ανακτήσεις τη χαμένη σου λάμψη, ενυδατώνοντάς και φρεσκάροντάς σε στο λεπτό.

Και μην ξεχνάς πως μπορείς άφοβα να το χρησιμοποιήσεις και μετά το μακιγιάζ σου, όσες φορές θέλεις. Το ζητούμενο είναι να βιώνεις κάθε φορά την απολαυστική εμπειρία της δροσιάς κι ενυδάτωσης!

♡ Ανακάλυψέ το εδώ και αφέσου στη δροσιά του!

Share

Related