FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50
Search
Close this search box.

With love always #1

Πάντα πίστευα πως η ομορφιά δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση. Η ομορφιά ξεκινά πάντα από μέσα. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, όταν κάνεις θετικές σκέψεις, όταν μπορείς να είσαι ευγενικός στους γύρω σου, τότε λάμπεις, με μία λάμψη που μοιάζει να μη στερεύει ποτέ.

Αφιερώνουμε τόσο χρόνο στην εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη, εστιάζουμε τόσο πολύ στην «ατέλεια», στη ρυτίδα, στο σπυράκι, στα ατίθασα μαλλιά που ξεχνάμε πόσο τέλειοι και υπέροχοι είμαστε ως άνθρωποι. Ξεχνάμε ότι μέσα μας έχουμε αστείρευτο Φως, το πνίγουμε στα σκοτάδια μας.

Μα αν αφιερώσεις λίγο παραπάνω ποιοτικό χρόνο σ’ εσένα, αν σε αποδεχτείς και σε αγαπήσεις, αν αντικαταστήσεις την σκληρή αυτοκριτική με όμορφες σκέψεις τότε η ομορφιά σου θα λάμψει και θα ακτινοβολήσει και στους γύρω σου.

Έτσι την επόμενη φορά που θα αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, που θα νιώσεις άσχημα για την εικόνα σου συγκρίνοντας τη με πρότυπα ομορφιάς που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, θυμήσου πως είσαι υπέροχ@ και μοναδικ@ ακριβώς όπως είσαι. Θυμήσου πως ο κόσμος σου, οι γύρω σου, οι άνθρωποι σου, έχουν ανάγκη από το Φως σου.

Και θυμήσου πως είσαι τέλει@ ακριβώς όπως είσαι.

Με αγάπη-πάντα-,
Έλενα

Share

Related