FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50
Search
Close this search box.

Ένα γράμμα για σένα, που μισείς το σώμα σου

Αγαπημένη μου,

Ξέρω ότι έχεις μεγαλώσει σε έναν κόσμο γεμάτο στερεότυπα και κριτική. Έμαθες από μικρή ότι πρέπει να μοιάζεις με τις κούκλες και τα μοντέλα των περιοδικών. Έχεις ακούσει πικρά σχόλια από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία. Όμως, η αλήθεια είναι ότι η αξία σου δεν καθορίζεται από το μέγεθος ή το σχήμα του σώματός σου.

Είσαι μοναδική και ανεκτίμητη.

Κάθε σημάδι, κάθε καμπύλη σου αφηγείται μια ιστορία. Είναι η απόδειξη της δύναμης και της ανθεκτικότητάς σου. Μην αφήνεις κανέναν να σου λέει ότι δεν είσαι αρκετή. Η ομορφιά σου είναι αυθεντική και πηγάζει από μέσα σου. Δείξε στον κόσμο την αληθινή σου λάμψη.

Όταν στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη, προσπάθησε να δεις πέρα από την επιφάνεια. Δες την ψυχή σου, την καρδιά σου, την αγάπη που προσφέρεις στους γύρω σου. Αυτά είναι που σε κάνουν πραγματικά όμορφη.

Και θυμήσου, η κόρη σου σε παρακολουθεί. Βλέπει πώς μιλάς για το σώμα σου και μαθαίνει από σένα. Δίδαξέ της ότι η αληθινή ομορφιά έρχεται από την αποδοχή και την αγάπη για τον εαυτό μας. Δείξε της ότι αξίζει να αγαπά το σώμα της ακριβώς όπως είναι.

Είσαι δυνατή, είσαι όμορφη και αξίζεις όλη την αγάπη που μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου. Μην αφήνεις την κοινωνία να σε πείσει για το αντίθετο. Αγάπησε το σώμα σου, γιατί είναι το μόνο που έχεις και σου αξίζει.

Με όλη μου την αγάπη,

Έλενα, μια άλλη γυναίκα που σε καταλαβαίνει

Share

Related