FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50
Search
Close this search box.

SERENITY – Το Καταφύγιο της Ψυχής Σου

17,60

200 gr

Χειροποίητο κερί σόγιας

Vegan candle

Άρωμα white flowers- sugar- pomelo

 

Η ιστορία του αρώματος :

Άναψε το κερί και πάρε μια βαθιά ανάσα. Ο κόσμος γύρω σου σταματά και η στιγμή αυτή ανήκει αποκλειστικά σε σένα. Νιώθεις τη ζεστή λάμψη της φλόγας να σε αγκαλιάζει, σαν ένα απαλό χάδι, και ξαφνικά, όλες οι έννοιες και οι ανησυχίες της ημέρας αρχίζουν να σβήνουν. Είσαι εδώ, στο τώρα, παρών στη στιγμή που έχεις δημιουργήσει μόνο για τον εαυτό σου.

 

Το φως σιγοκαίει απαλά, σαν να θέλει να σου ψιθυρίσει ότι η γαλήνη βρίσκεται μέσα σου, αρκεί να την αναζητήσεις. Ο χώρος γεμίζει με ένα απαλό άρωμα που σε χαλαρώνει από μέσα προς τα έξω. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε έναν ήσυχο κήπο, με απαλό αεράκι να σου δίνει την αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας. Κάθε αναπνοή σου φέρνει βαθύτερη χαλάρωση και συνειδητοποιείς πως αυτή η στιγμή είναι ένα δώρο που προσφέρεις στον εαυτό σου.

Μέσα σ’ αυτό το φως, αρχίζεις να θυμάσαι πώς είναι να μην βιάζεσαι, να μην ανησυχείς για το αύριο, να μην ζεις με την πίεση του χρόνου. Είσαι ελεύθερος να αφήσεις τις σκέψεις σου να χαλαρώσουν, να αφεθείς σε αυτή τη μαγική αίσθηση εσωτερικής ειρήνης. Το μυαλό σου καθαρίζει και η καρδιά σου γεμίζει με μια γλυκιά αίσθηση γαλήνης.

Άναψέ το όταν χρειάζεσαι να βρεις τη γαλήνη που κρύβεται μέσα σου. Αυτή η στιγμή ανήκει σε σένα. Η γαλήνη είναι εδώ – και πάντα θα είναι.

Share