FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50
Search
Close this search box.

Αμυγδαλέλαιο: Το θαυματουργό έλαιο ομορφιάς της φύσης

Αμυγδαλέλαιο: Το θαυματουργό έλαιο ομορφιάς της φύσης

Αμυγδαλέλαιο: Όλοι οι λόγοι που θα το αγαπήσεις! Προέρχεται όπως λέει και το όνομά του από τα θρεπτικά αμύγδαλα και είναι ένα απόλυτα φυσικό δώρο για τα μαλλιά, την επιδερμίδα, τις βλεφαρίδες και τα νύχια σου. Είναι τόσες πολλές κι εκπληκτικές οι δράσεις του στην κοσμετολογία που πρόκειται με λίγα λόγια για ένα δώρο της φύσης με ισχυρά, ευεργετικά συστατικά. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες, είναι κύριο συστατικό σε πολλά καλλυντικά και μάλιστα το ατόφιο, φυσικό αμυγδαλέλαιο είναι πραγματικά θαυματουργό για την ομορφιά.

Είναι τόσο ωφέλιμο έλαιο γιατί αποτελεί μία πλούσια πηγή βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει βιταμίνη Β, Α, Ε και F, πρωτεΐνες , αντιοξειδωτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία τα οποία δρουν συνεπικουρικά, προσφέροντας ενυδάτωση, θρέψη, επούλωση, αντιγήρανση, απαλότητα, αναζωογόνηση και λάμψη.

Αμυγδαλέλαιο: Τα πολύτιμα οφέλη του σε όλο το σώμα!

Αμυγδαλέλαιο: Το θαυματουργό έλαιο ομορφιάς της φύσης
Το αμυγδαλέλαιο είναι εκπληκτικό λαδάκι για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σου. Εσύ αλήθεια ξέρεις ποιες είναι οι χρήσεις και οι θαυματουργές ιδιότητές του; Πού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πώς για να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου;

Τι είναι το καθαρό αμυγδαλέλαιο; Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο που παράγεται από τους καρπούς(πυρήνες) του αμυγδάλου. Οι ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες έχουν αναγνωριστεί-εδώ και αιώνες- και χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών προσφέροντας ενυδάτωση, θρέψη και προστασία.

Φυσικό ντεμακιγιάζ με ενυδατική δράση.

Καθάρισε το πρόσωπό σου από το μακιγιάζ, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την πολυπόθητη ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου σου. Τοποθέτησε σε ένα βαμβάκι ποσότητα από το αμυγδαλέλαιο και με κυκλικές κινήσεις αφαίρεσε το μακιγιάζ σου. Θα καταφέρεις να απομακρύνεις ακόμη και τη μάσκαρα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ θα αφήσεις το δέρμα σου τόσο απαλό και λαμπερό που θα το λατρέψεις. Έτοιμο το φυσικό ντεμακιγιάζ σου! Χωρίς πολύ κόπο, έξοδα και το πιο σημαντικό χωρίς βλαβερές ουσίες για το δέρμα σου.

Ενυδάτωση του δέρματος και αντιγηραντική δράση.

Εξαιρετικά ενυδατικό, θα γίνει ο σύμμαχός ομορφιάς σου για πρόσωπο και σώμα. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες E και K, έχει αντιγηραντική κι επουλωτική δράση και μάλιστα πολλοί το χρησιμοποιούν για την αντιμετώπιση των ραγάδων -στα kyklos cosmetics μάλιστα θα βρεις το υπέροχο Hydrating Body Oil που βοηθά στην καταπολέμηση των ραγάδων. Το αμυγδαλέλαιο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλει στο να γίνουν πιο “απαλές” οι λεπτές ρυτίδες, αποτρέποντας επίσης την πρόωρη γήρανση. Εσύ μπορείς να το δοκιμάσεις στο πρόσωπό σου ως φυσική ενυδατική λοσιόν όπως και στο σώμα σου αν έχεις ξηρή επιδερμίδα που εκπέμπει SOS.

Ελκυστικές natural βλεφαρίδες.

Ποια δεν θέλει σαγηνευτικές, πυκνές βλεφαρίδες; Η θεραπείο με αμυγδαλέλαιο θα σε βοηθήσει να τις αποκτήσεις. Μπορείς να το τοποθετήσεις στα μάτια σου για να θρέψεις τις βλεφαρίδες αλλά και τα φρύδια σου. Ξέρεις ήδη πως οι βλεφαρίδες μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες οπότε χρειάζονται ευλαβική φροντίδα.

Χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι βλεφαρίδων και πέρασε το αμυγδαλέλαιο όπως ακριβώς περνάς τη μάσκαρά σου, απλώνοντάς το από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Άφησέ το να δράσει για 15 λεπτά και έπειτα με ένα βαμβάκι αφαίρεσέ το ευγενικά. Οι βλεφαρίδες σου θα είναι πιο ενυδατωμένες, ενώ αν το χρησιμοποιήσεις με συνέπεια σαν θεραπεία θα δεις αποτελέσματα και στην πυκνότητα των φρυδιών σου.

Δυνατά και λαμπερά μαλλιά που εντυπωσιάζουν.

Το αμυγδαλέλαιο είναι βαθιά θρεπτικό κι ενυδατικό γεγονός που το καθιστά ιδανικό συστατικό για την εβδομαδιαία hair care ρουτίνα σου. Δυναμώνει την τρίχα και την θρέφει σε βάθος, την τονώνει και σου παρέχει την απαραίτητη υγρασία προστατεύοντας τις άκρες σου από την ψαλίδα και τη φθορά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε μάσκα μαλλιών, να κάνεις θεραπεία τόνωσης και ενδυνάμωσης στις ρίζες των μαλλιών σου και να έχεις πιο δυνατά, λαμπερά και μακριά μαλλιά, καθώς το αμυγδαλέλαιο θα σε βοηθήσει να τα μακρύνεις.

Φυσικά, δυνατά νύχια. Goodbye Gel!

Ένας ακόμη τρόπος να το χρησιμοποιήσεις είναι απλώνοντας μικρή ποσότητα στα χέρια και στα νύχια σου. Έτσι θα ενυδατώσεις τα χέρια σου και χρησιμοποιώντας το τακτικά θα βοηθήσεις τα νύχια σου να γίνουν πιο δυνατά και υγιή, καταπολεμώντας παράλληλα τις παρανυχίδες. Αν λοιπόν θέλεις μακριά νύχια και εντυπωσιακό μανικούρ εμπιστεύσου το και goodbye gel και ημιμόνιμο!

Τα οφέλη του αμυγδαλέλαιου για σένα που είσαι μια πραγματική beautista!🌸

Και μια σημαντική beauty συμβουλή: Όταν αναζητήσεις να αγοράσεις αμυγδαλέλαιο διάβασε καλά την ετικέτα του προϊόντος και τα συστατικά του και προτίμησε εκείνο που είναι φυσικό. Έτσι, θα απολαύσεις στο μέγιστο τα οφέλη του με ασφάλεια, αποφεύγοντας βλάβερά πρόσθετα ή χημικά που μόνο κακό θα σου κάνουν.

Φωτογραφίες: Pexels

Share

Related