FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50
Search
Close this search box.

Λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια: 7 δράσεις

Λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια: 7 δράσεις

 

 

 

 

Το πολυτελές κι αποτελεσματικό λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια και δραστικά συστατικά από την Kyklos είναι η φυσική, μη επεμβατική λύση που έψαχνες τόσο καιρό. Τα βραβευμένα δραστικά κι ενεργά συστατικά από τη φύση σε συνδυασμό με τα ευεργετικά έλαια και αιθέρια έλαια έχουν έναν και μόνο στόχο, την αντιμετώπιση της ενοχλητικής όψης “φλοιού πορτοκαλιού”.

 

 

Το luxury λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια είναι υπέροχο!

Πράγματι, αυτό το λάδι κυτταρίτιδας της Kyklos αγαπά τη γραμμή σου!

Τι είναι όμως η περιβόητη κυτταρίτιδα που τόσο μας απασχολεί; Η κυτταρίτιδα αφορά σε μία κατάσταση της επιδερμίδας κατά την οποία εμφανίζεται μία ανομοιόμορφη υφή, που μας θυμίζει τον  φλοιό του πορτοκαλιού. Εντοπίζεται συνήθως στην περιοχή των γοφών, των μηρών, των γλουτών και της κοιλιάς.

Σύμφωνα με μελέτες, η κυτταρίτιδα σχετίζεται με την ανάπτυξη υποδορίου λίπους και τις αλλαγές στη δομή των λιποκυττάρων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα. Οι συνδετικοί ιστοί που κρατούν τα λιποκύτταρα μπορεί να αδυνατίσουν και να επιτρέψουν στα λιποκύτταρα να βγαίνουν προς την επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, δημιουργείται μια ανομοιόμορφη όψη. Ποιες είναι όμως οι κυριότερες αιτίες που την πυροδοτούν και γιατί “ταλαιπωρεί” περισσότερο εμάς τις γυναίκες;

Λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια: 7 δράσεις
Λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια & 7 μοναδικές δράσεις

Εμφάνιση κυτταρίτιδας – 3 Βασικές αιτίες

1. Ορμονικοί Παράγοντες: Υπάρχει σαφής συσχετισμός ανάμεσα σε ορισμένες ορμόνες όπως είναι τα οιστρογόνα και στον σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Οι ορμονικές διαταραχές -που απασχολούν συνήθως εμάς τις γυναίκες- προκαλούν την ανάπτυξη κι επιδείνωσή της.

2. Τρόπος Ζωής: Οι διατροφικές επιλογές μας (υγιεινή ή όχι διατροφή), το πώς δουλεύουμε (καθιστική εργασία κτλ), η έλλειψη άσκησης, η αφυδάτωση, η επαφή με κάθε είδους τοξίνες, το κάπνισμα και άλλες συνήθειές μας επηρεάζουν την ανάπτυξη κι εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

3. Γενετικοί Παράγοντες: Η κληρονομικότητα επίσης είναι μία από τις πιο σημαντικές αιτίες ανάπτυξης της κυτταρίτιδας. Αν λοιπόν είχε η μητέρα σου, ακόμη κι αν έχεις μία λεπτή ή φυσιολογική γραμμή και γυμνάζεσαι είναι πολύ πιθανόν να έχεις κυτταρίτιδα.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να προκαλέσει μειωμένη αυτοπεποίθηση, να οδηγήσει στη δημιουργία αρνητικής εικόνας του εαυτού και κακής ψυχολογίας. 

Κι εξαιτίας αυτής την ανομοιομορφίας στην όψη και την υφή της επιδερμίδας πολλές γυναίκες αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους. Η κυτταρίτιδα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε κι εκτιμούμε το σώμα και την εμφάνισή μας. Δυστυχώς πολλές γυναίκες -κι ιδιαίτερα μικρές σε ηλικία κοπέλες- λόγω της κοινωνικής πίεσης, εμφανίζουν μειωμένη αυτοπεποίθηση, έχουν αρνητική αυτοεικόνα και κακή ψυχολογία.

Λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια: 7 δράσεις
Φρόντισε τον εαυτό σου με το λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια της Kyklos!

Αν και δεν είναι επικίνδυνη για τη σωματική υγεία, η κυτταρίτιδα, αποτελεί πραγματική πρόκληση για τις γυναίκες που αγωνίζονται να χτίσουν μία ικανοποιητική εικόνα για τον εαυτό τους. Η Kyklos Cosmetics υποστηρίζοντας την αυτοβελτίωση και την αγάπη για τον εαυτό, δημιούργησε με σεβασμό στη γυναίκα, το σώμα αλλά και την ψυχή της, το λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια και πολύτιμα συστατικά. Το Orange Peel Skin Improvement Oil είναι ένα προϊόν που συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και στη βελτίωση της υφής του δέρματος. Ένα luxury λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια και 7 εκπληκτικές δράσεις που θα φτιάξει και τη διάθεσή σου!

Εσύ πάντα να θυμάσαι… Όπως κι αν είναι το δέρμα σου, όποια “ατέλεια” κι αν έχεις…

Μην ξεχνάς στιγμή να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις. Όταν σε φροντίζεις και προσπαθείς να βελτιώσεις ό,τι έχεις πραγματικά ανάγκη επάνω σου -χωρίς εξωτερική πίεση αλλά αποκλειστικά από δική σου επιθυμία- τότε θα είσαι πιο ευτυχισμένη. Η αυτοφροντίδα είναι η αγάπη που δείχνεις στον εαυτό σου!

 

Το πολυτελές λάδι για κυτταρίτιδα με αιθέρια έλαια μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, αφήνοντας το δέρμα σας πιο λείο και τονωμένο.

 

 

Λαδι για κυτταριτιδα με αιθερια ελαια: 7 δράσεις

Λάδι κυτταρίτιδας με αιθέρια έλαια και σούπερ ευεργετικά συστατικά

 

  • Έλαιο ιπποκαστανέας
  • Έλαιο κισσού
  • Έλαιο φυκιών

 

Σχεδιασμένο με ένα μοναδικό μείγμα φυσικών συστατικών, το Kyklos λάδι κυτταρίτιδας με αιθέρια έλαια, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει τη λέμφο και προάγει τη διάσπαση τους λιπώδους ιστού. 

 

🌿Αιθέριο έλαιο πιπεριού

🌿Αιθέριο έλαιο τζίντζερ

🌿Αιθέριο έλαιο τσίλι

🌿Αιθέριο έλαιο άρκευθου

🌿Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου

 

Ένα ακόμη σούπερ συστατικό που έχει το λάδι κυτταρίτιδας με αιθέρια έλαια είναι το βραβευμένο δραστικό συστατικό που βασίζεται σε ένα εκχύλισμα βιολογικής μουστάρδας με καψαϊκίνη. Προσφέρει ορατή μείωση της κυτταρίτιδας, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και πιο αδύνατη σιλουέτα.

 

Λάδι κυτταρίτιδας με αιθέρια έλαια κι 7 εκπληκτικές δράσεις

Με το αντικυτταριδικό λάδι της Kyklos θα πεις αντίο στην ενοχλητική όχη φλοιού πορτοκαλιού γιατί το λάδι κυτταρύτιδας με αιθέρια έλαια και δραστικά συστατικά:

🍊Διεγείρει και τονώνει το λεμφικό σύστημα.

🍊Έχει αντιοιδηματική δράση.

🍊Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

🍊Δημιουργεί υπεραιμία.

🍊Προωθεί την καύση του τοπικού λίπους και άρα τη μείωση πόντων.

🍊Συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης και του τοπικού πάχους.

🍊Βελτιώνει το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

🍊Το λάδι κυτταρίτιδας με αιθέρια έλαια βοηθά συνολικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Ανακάλυψέ το!

 

 

 

Share

Related