ιδρυτής

Η ιστορία της Έλενας

Προέρχομαι από μία ευλογημένη χώρα.. η ελληνική φύση είναι από μόνη της κινητήριος δύναμη για δημιουργία! Ζώντας λοιπόν 32 χρόνια σ’ έναν τέτοιο τόπο κι έχοντας στα χέρια μου όσα η ελληνική φύση μπορεί να μου προσφέρει δεν θα μπορούσα παρά να ασχοληθώ με αυτόν τον χώρο, με τον τομέα της δημιουργίας φυτικών καλλυντικών. Σε μία εποχή που είμαστε περικυκλωμένοι από τόσα χημικά και τοξικά προϊόντα των οποίων η κατανάλωση είναι δυστυχώς καθημερινή αποφάσισα να μετατρέψω την ανησυχία μου σε δημιουργικότητα δίνοντας έτσι λύση στον προβληματισμό χιλιάδων ανθρώπων εκεί έξω.

Αποφάσισα λοιπόν να αφοσιωθώ στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών χρησιμοποιώντας μόνο υλικά προερχόμενα από τη φύση!! Στα πλαίσια της πολύχρονης αναζήτησης και έρευνας ανακάλυψα ένα αέριο με απίστευτη αντιοξειδωτική δράση και εξαιρετική επίδραση στο δέρμα και όχι μόνο. Πολλοί επιστήμονες το χαρακτηρίζουν ως την επανάσταση του 21 ου αιώνα στον τομέα της αισθητικής κοσμητολογίας. Αυτό το αέριο δεν είναι άλλο από το ενεργό οξυγόνο. 

Η απόφαση μου να εμπλουτίσω το ελληνικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο με αυτό το θαυματουργό αέριο είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του ελαιολάδου με ενεργό οξυγόνο, ενός καινοτόμου, πρωτοποριακού υλικού για το οποίο η εταιρία μας διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και το οποίο έχει απίστευτες και αποδεδειγμένες ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα. 

Έτσι δημιουργήθηκε η εταιρία “KYKLOS” και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παράγουμε καινοτόμα φυσικά καλλυντικά με βάση αυτό το πρωτοποριακό υλικό σε συνδυασμό με υπέροχα φυτικά έλαια και αιθέρια έλαια επιλεγμένο το καθένα ξεχωριστά για την ευεργετική του δράση στο δέρμα. Ελπίζω να τα απολαύσετε και να τα αγαπήσετε όσο κι εμείς!!

 


Email: [email protected]