FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €50

Διακοπές στη θάλασσα; Ακολούθησε αυτά τα beauty tips για τέλειο δέρμα!!

kalokairi enidatosi kyklos cosmetics

Αύγουστος. Ο μήνας που λίγο – πολύ όλοι κάνουμε εξορμήσεις στην παραλία. Βουτιές, ηλιοθεραπεία (με μέτρο) και καλοκαιρινά κοκτέιλ. Το ήξερες όμως πως αν αφιερώσεις λίγο χρόνο σε όσα η θάλασσα μπορεί να σου προσφέρει μπορείς να αναζωογονήσεις σημαντικά το δέρμα σου;;

Ακολούθησε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές ή τουλάχιστον κάποιες από αυτές και δες το δέρμα σου πιο μαλακό και λαμπερό από ποτέ.

 

Beauty tip n.1

Παίξε με τα κύματα

Ξάπλωσε στα ρηχά, εκεί που «σκάει» το κύμα και πρόσφερε στο σώμα σου ένα φυσικό υδρομασάζ. Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις των κυμάτων θα προσφέρουν στο σώμα σου ευεξία και χαλάρωση ενώ παράλληλα θα προσδώσουν ζωντάνια και σύσφιξη στους δερματικούς ιστούς.

 

Beauty tip n.2

Εις το βυθό, εις το βυθό της θάλασσας…

…Υπάρχουν θησαυροί. Ένας τέτοιος πολύτιμος θησαυρός είναι και τα φύκια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που αποστρέφονται τις παραλίες με φύκια ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις καθώς είναι άκρως ευεργετικά για το δέρμα μας. Αποτελούν το νο1 detox για το δέρμα, βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ενυδατώνουν εξαιρετικά την επιδερμίδα μας και προσφέρουν εξαιρετική ελαστικότητα σ’ αυτή. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεις φύκια στην θάλασσα μάζεψε αρκετά και τύλιξε τα στο σώμα σου για 10-15’.  Trust me!!!

 

Beauty tip n.3

Peeling με άμμο

Oh yes! Η υγρή άμμος στη θάλασσα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για φυσικό και γρήγορο peeling. Πάρε λίγη υγρή άμμο στα χέρια σου και με απαλές κινήσεις κάνε μασάζ από την κορφή μέχρι τα νύχια. Επίμενε περισσότερο στις περιοχές που έχεις περισσότερη ανάγκη, όπως τοπικό πάχος

. Θυμήσου να βρέχεις τα χέρια σου συχνά με θαλασσινό νερό ώστε να γλιστράει περισσότερο η άμμος ειδικά στην περιοχή του προσώπου. Όταν τελειώσεις ξέπλυνε καλά το σώμα σου με μία βουτιά και παρατήρησε πόσο μαλακό και λείο είναι το δέρμα σου.

 

Beauty tip n.4

Η «μαγική» άργιλος

Είσαι από τους τυχερούς που κάνουν διακοπές σε παραλίες με άργιλο; Τότε μάθε πως η άργιλος αποτελεί το καλύτερο φυσικό spa. Επαλείψτε τη παντού, σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά και αφήστε τη για κάποια λεπτά να στεγνώσει πάνω σας, στη συνέχεια ξεπλυθείτε και δείτε τα εμφανή σημάδια βελτίωσης ΑΜΕΣΩΣ! Τι κάνει; Απομακρύνει τις τοξίνες και αναζωογονεί ταχύτατα το δέρμα, διεγείρει την κυκλοφορία του δέρματος ενώ παράλληλα δρα ως αντικυτταριτιδικό προϊόν.

 

Enjoy your summer holidays!!!!!!!

 

 

Επισκεφθείτε το e-shop του Kyklos Cosmetics και ανακαλύψτε όλη τη συλλογή προϊόντων.

Share

Related